Valpekull,Gjeting, utstilling og andre begivenheter i 2010

Deki, N uch Bissibingens Desire BiAm på NKK`s utst på Hamar-10. Hun ble BIR, fikk sert og cacib og en kritikk full av lovord !!

14.des.-10 Deki og vi venter i spenning !!

Nå er vi snart 4 uker store :-)

Det myke varme, gode lange tusenbeinet vårt er veldig godt å sove på ! og alle får plass på det :-)

Titten tei !! Nå bruker vi bare valpekassa vår når vi sover om natten. Men du verden så stas det er om morgnen når "mormor" Iren kommer å slipper oss ut på gulvet :-)

Men noen av oss er veldig glad i å kose litt lenger her i sove-bingen !

Nå har vi begynt å få fast føde !! Nammmm !!!

..og vi har fått kjøkkenet som tumle-plass også !! Det er spennende ! Mamma Deki gir gjerne bort en melkeskvett midt på kjøkkengulvet...hun er god, snill og flink med oss hun mamma`n vår :-)

På kjøkkenet er det mange nye opplevelser for oss.....

......og noen steder lukter det mat også !!!!!

og etter en lang økt på kjøkkenet går vi inn på valperommet å tar en aldri så liten siesta !!! på tusenbeinet vårt :-)

Valperommet vårt har blitt større nå ! Senga som "mormor" Iren har sovet i inne hos oss fram til nå, er flyttet ut og vi har fått nye vegger (så tapeten holder en stund til)...

Etter en god hvil i "bingen" vår tusler vi ut på kjøkkenet igjen og der møter vi "onkel" Carl Anton :-)

Han "onkel" Carl er veldig grei !! og han var med å oppdro det kullet mamma Deki kommer fra også !!

Så er det tid for litt valpebus inne på rommet vårt igjen...vi skal legge oss for natten snart og da er det greit å få ut litt stim først !!

Ops....der bråkte vi litt mye kanskje...mamma Deki kom å sa at nå fikk vi roe oss litt ....

...så da får vi vel det da...og forresten blir det nok litt mat snart også ....

Jepp....DET ble det !!!

15.des.-10 midt på natten var den siste av de seks herlige valpene til Deki født. Vi fylles av glede og ydmykhet over naturens under !!

To døgn -nye i verden- også så skjønne. Her er en av våre to gutter, en virkelig Bissibingens Prins, synes vi !! Men stamtavlenavnet skal begynne på E

To døgn her oså. De spiser og sover og lager små lyder... Mamma Deki passer nøye på så alle seks alltid er nyvasket og mette

Trygge små-engler !!

Her er ei lita Bissibingens Prinsesse, synes vi :-)) Se så lysegrå de er under potene !! Her blir det nok mange sølv-fargede pumiser ja !!

Her sier mamma Deki - NÅ ER DET NOK FOTOGRAFERING for i dag !!! og da adlyder vi !!! Det kommer fler etterhvert ....

N S Uch NV-10 Bissibngens Carl Anton er veeeeldig klar for en ny trenings-økt i gjeting !!

Her er Carl Anton og Ann på vei rundt i en "bane" med sauene. Carl holdt konsentrasjonen godt og jobbet på !!

Her er Carl og Ann i gang !! De fikk god hjelp av Chas, den australske instruktøren som også var på Mårtensby Gård.

Carl er helt på og holder konsentrasjonen mye lenger denne gangen !! Han jobber og han trives !!

Her ligger han å "holder" sauene på plass

Her er Ann og Carl "i mål" De har fått sauene inn i kveet !! Carl var serdeles god på å "holde" sauene ventende og samlet til Ann hadde fått opp grinda og han kunne gjete dem inn !!!

Carl får velfortjent ros av både Ann og Chas :-)

Her er en stolt Bissi ! Hun er mor til Carl og mormor til Comma som begge ble Norske Vinnere 2010 på Bjerke den 15.aug :-)

Carl Anton på bordet. Dommeren sjekker ørenes plassering, etter å ha tellet tenner (til langt ned i halsen) og hun måler lengden på både slallen og snutepartiet. Meget grundig dommer og en meget tålmodig Carl :-))

N S uch NV-10 Bissibingens Carl Anton Ya Bu !! Han er jammen både FLINK og PEN

N uch NV-10 Bissibingens Deligth BiAm, Comma til daglig. Hun og eier Tonje gjør det godt i agillity-ringen også !!!

Flinke Comma-jenta vår !! som går og går..... Hun gjør alt det matmor/eier Tonje vil !!

Dommeren ser og ser og Carl og Comma står og står.... Veldig flinke begge to !!

Bissibingens to Norske Vinnere 2010. B I R og B I M, begge med cacib :-)

N uch NV-10 Bissibingens Delight, Comma og N S uch NV-10 Bissibingens Carl Anton har opptelling av rosetter sammen med en meget fornøyd oppdretter :-)

Deki, N Uch Bissibingens Desire BiAm fikk det siste certet hun trengte for å bli Norsk Champion på NKK s utst 09.10.-10. Hun fikk også cacib og ble BIR. Om alt går som vi håper blir hun mor i midten av desember 2010 !!

Mimm, Bissibingens Swing ble 7 år den 23.10.-10 På samme dag fikk hun opprykk til klasse 2 i AG-Hopp !!! Alle her i Bissibingens er kjemestolte av veslefrøkna vår og hennes eier og fører Maud !!!!!!!!!!!!!

Her er Bissibingens Elek Bojti CsDe fra vårt 5.kull. Født 15.12.-10. Her er han 9 mnd allerede og elsker agillity ! Han har vært på et par valpeshow også og der ble han BIM. Neste show ble han BIR og 2.Best i Gruppa !

Her kommer det bilder og tekst fra både valpekull, gjeting, utstilling og andre begivenheter i 2010.

Så er de født, vårt 5.kull og Bissibingens Desire BiAm`s 1.kull. De kom til verden på kvelden/natten den 15.desember-10. Alt er bra med mor og barn og vi er igjen fyldt av takknemlighet, stolthet og ydmykhet !!
Alle seks er født mørke, men de er så grå under potene så her blir det nok mange sølv-fargede pumiser etterhvert !! Det er et veldig jevnt og fint kull, med fødsels-vekt fra 210 g til 266 g. I skrivende stund er de to og et halvt døgn og alle legger jevnt på seg !! Mamma Deki er en meget god mor !!!!

De aller første bildene finner dere litt lenger ned på siden ! God fornøyelse :-)

4. - 6.aug var vi på nok et kurs i gjeting i Uppsala. Vår Carl Anton har absolutt talent. Han gråt i bilen når vi nærmet oss Mårtensby Gård og kjente seg helt tydelig igjen. Denne gangen klarte han å holde fokus mye lengre av gangen og både vi og instruktørene var veldig fornøyde :-)

14. -15.aug var vi på NKKs Norsk Vinner utstilling på Bjerke i Oslo.
Der stilte Comma og N S uch Bissibingens Carl Anton YaBu. Comma manglet stor-certet på å bli Norsk utstillingschampion, så spenningen var stor !!
Hun fikk certet, ble N uch, fikk cacib og ble B I R, best i rasen, og dermed fikk hun også titlen Norsk Vinner 2010 !! Vi er kjempestolte av vesle-jenta vår som nå er N uch NV-10 Bissibingens Delight BiAm :-)
Carl Anton ble B I M, best i motsatt kjønn, og dermed Norsk Vinner 2010, og han fikk også cacib. Så nå tituleres han som N S uch NV-10 Bissibingens Carl Anton YaBu :-)

09.10.-10 på NKK s utst i Hamar ble Bissibingens Desire BiAm Norsk Champion !! Med en kritikk som var fylt av lovord som ; EDEL og Utmerket !! Hun har også vært i Sverige  og hatt en date med Csimbok ( en utmerket ungarsk import) og er naturen god og alt går som vi håper, blir det valper her i midten av desember 2010 !!!!

Vår herlige 7 åring Mimm, Bissibingens Swing (fra vårt første kull) fikk opprykk til klasse 2 i AG-Hopp i Tønsberg 23.10.-10 og det på selveste 7 års dagen !!! Vi gratulerer vesle-jenta vår og hennes eier og fører Maud !!!! 

Det kommer mer etterhvert :-)  

KLIKK PÅ ET BILDE, OG DU FÅR OPP et STØRRE BILDE med TEKST !!