Valpekull,Gjeting, utstilling og andre begivenheter i 2010

Her kommer det bilder og tekst fra både valpekull, gjeting, utstilling og andre begivenheter i 2010.

Så er de født, vårt 5.kull og Bissibingens Desire BiAm`s 1.kull. De kom til verden på kvelden/natten den 15.desember-10. Alt er bra med mor og barn og vi er igjen fyldt av takknemlighet, stolthet og ydmykhet !!
Alle seks er født mørke, men de er så grå under potene så her blir det nok mange sølv-fargede pumiser etterhvert !! Det er et veldig jevnt og fint kull, med fødsels-vekt fra 210 g til 266 g. I skrivende stund er de to og et halvt døgn og alle legger jevnt på seg !! Mamma Deki er en meget god mor !!!!

De aller første bildene finner dere litt lenger ned på siden ! God fornøyelse :-)

4. - 6.aug var vi på nok et kurs i gjeting i Uppsala. Vår Carl Anton har absolutt talent. Han gråt i bilen når vi nærmet oss Mårtensby Gård og kjente seg helt tydelig igjen. Denne gangen klarte han å holde fokus mye lengre av gangen og både vi og instruktørene var veldig fornøyde :-)

14. -15.aug var vi på NKKs Norsk Vinner utstilling på Bjerke i Oslo.
Der stilte Comma og N S uch Bissibingens Carl Anton YaBu. Comma manglet stor-certet på å bli Norsk utstillingschampion, så spenningen var stor !!
Hun fikk certet, ble N uch, fikk cacib og ble B I R, best i rasen, og dermed fikk hun også titlen Norsk Vinner 2010 !! Vi er kjempestolte av vesle-jenta vår som nå er N uch NV-10 Bissibingens Delight BiAm :-)
Carl Anton ble B I M, best i motsatt kjønn, og dermed Norsk Vinner 2010, og han fikk også cacib. Så nå tituleres han som N S uch NV-10 Bissibingens Carl Anton YaBu :-)

09.10.-10 på NKK s utst i Hamar ble Bissibingens Desire BiAm Norsk Champion !! Med en kritikk som var fylt av lovord som ; EDEL og Utmerket !! Hun har også vært i Sverige  og hatt en date med Csimbok ( en utmerket ungarsk import) og er naturen god og alt går som vi håper, blir det valper her i midten av desember 2010 !!!!

Vår herlige 7 åring Mimm, Bissibingens Swing (fra vårt første kull) fikk opprykk til klasse 2 i AG-Hopp i Tønsberg 23.10.-10 og det på selveste 7 års dagen !!! Vi gratulerer vesle-jenta vår og hennes eier og fører Maud !!!! 

Det kommer mer etterhvert :-)  

KLIKK PÅ ET BILDE, OG DU FÅR OPP et STØRRE BILDE med TEKST !!