vårt 5. valpekull f.15/12 2010

Deki, eller NO Uch Bissibingens Desire BiAm har vært i Sverige å hatt en date med Csimbok, en herlig ungarsk import som eies av Akinnaz. Valpene ble født 15.des.-10. Både mor og barn har det bra ! Vi er ennå en gang fyldt av takknemlighet, ydmykhet og stolthet ! Det vil komme flere bilder etterhvert her og på velkommen til oss-bilde-siden vår !
 
Bissibingens Desire BiAm (Kallenavn= Deki) er øyelyst fri og har HD-status B= fri. 

 Bissibingens Desire BiAm, Deki er en meget sosial og utadvendt lita frøken. Hun har allerede vært på sitt første agilitykurs med glans !! og hun  har 2x BIR valp, på Raseklubbens egen spesial-utstilling -09 fikk hun stor-certet på sin første offisielle utstilling. Hun ble også 3.Beste tispe, kun slått av sin mormor N S Uch Bissi (nr 2 og Beste veteran) og sin mor N Uch Bissibingens Bare BiCa som ble BIR og 2. BIS  og som i -06, ble Bissibingens Beste Oppdretter- 09.
 Deki ble BIR og tok sitt 2. cert på utstillingen i Nesbyen 1.aug -09. På NKK s utst i Hamar, 9.okt-10 fikk hun sitt 3. cert, og ble Norsk Champiom, fikk cacib og ble BIR !! 
  Deki har vært med sin matmor og eier Anne Marie på jobb i Oslo Politihus hver dag siden hun ble hentet her i Bissibingens.                                                                                                       
                                                                                                   
                                                                                                             
                                                                                                                                                                                                               
 Vi gleder oss til å følge Desire (Deki) videre både i utstillingsringen, hvor hun ble spådd en lysende framtid av dommer Espen Engh, og i agility-ringen  og andre arenaer!!!                                                                                                                                     
I mai -09 var vi i Sverige og sjekket ut en hann hund som vi mener er en meget god mach for våre linjer. Han besto testen med glans !! og vi vil påstå at den som ikke liker Csimbòk, liker ikke PUMI !!!!!                                                
Vi har allerede en del på venteliste, men her det personelig egnethet og ikke "førstemann til mølla" som teller !!!!! vi kan kontaktes via e-mail                        http://www.bissibingens@yahoo.no eller tlf: +47 4131 0594.
                                                                                                         

Klikk på boken og sidene for å bla: