Alltid-pumi`s Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv gjerne inn en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Har du lyst, er det mange nye bilder i fotoalbumet......

Nettside 22. aug, 2012

Torhild

Hei så fin nettside dere har. Artig å se kurs i gjeting.
takk for titten.
Ønsker dere en flott og aktiv høst. Hilsen Torhild og Zanto

Nettside 13. apr, 2012

Marie

Hej.
Hoppas allt är bra med er alla!
Så fin hemsida ni har! :-) Fullt med vackar Pumisar! :-)
Klem

5. jul, 2011

anne marie

Fine sider!

Nettside 27. jun, 2011

sonja

Tusen takk for et flott klippe kurs i går søndag 26.06.11. Det var gøy og veldig lærerikt. Sara og Zofie er så fine etter klipping og veldig god hjelp. Fikk mange gode tips både på klipping og oppdragelse av våre pumier. Fikk verdens beste kake og vafler . Det er moro å være sammen med andre pumi eiere synes vi. Håper det ikke tar for lang tid til vi ses igjen. klem fra sonja anine, tom, sara og zofie

Nettside 1. apr, 2011

sonja

Hei hei og tusen takk for en fin hilsen i min gjestebok. Jeg følger med på dere og det er alltid noe nytt å lese. Dere er flinke.

Nettside 4. mar, 2011

Jessica,celine,sussi og Ekita

Hei besta og mormor...Kita sender dere en liten hilsen og sier at jeg har det veeeldig bra her i Halden. Her skjer det mye, og jeg har alt lært meg masse ;). Vi kommer snart på besøk til dere, jeg lover! masse klemmer til dere begge fra Jessica,celine,sussi og Kitamor <3

Nettside 24. feb, 2011

Bente Olsen

Flott hjemmeside og masse fine bilder, har blitt litt forelsket i dine Pumier og kunne godt tenke meg en grå kompis til pudlene.

Nettside 3. feb, 2011

Ann Kristin

Hei, takk for en hyggelig dag hos dere og valpene. Nydelige var dem alle sammen, mor og Herman var skjønne også. Berit er heldig som får med seg ei så flott frøken hjem. Sender med ett bilde av treningen til Chico, vi skal prøve oss i Bø i Telemark. Vi ses. Ann Kristin

Nettside 20. des, 2010

Mallin og Alfa

Så herlige bilder av valpene :)

Nettside 16. des, 2010

Mallin og Alfa

Gratla med valper :-)

Nettside 17. aug, 2010

Mallin og Alfa

Gratla me Nuch, BIR, CACIB og Norsk vinner til Comma og gratla til Carl med BIM, CACIB og Norsk vinner.

Nettside 15. aug, 2010

Tonje Jeppe&Comma

Takk for en svært hyggelig helg på Bjerke!! Gratulerer med Norsk vinner på både Carl og Comma :)

Nettside 5. feb, 2010

Aashild

Heisan
Gratulerer så mye med både Comma og Balldor kjemeflott!!
Valpene vokser hele tiden spesielt i bredden:))
Nå har Pia og de små flyttet opp i stua så da blir det en liten pause mellom måltidene og godt er det:)
De har nå fått sin første ormekur og en liten jente viser tydelig vilje allerede:))
Klem fra oss her vest som bare koser oss:)
Ps: dere må bare gi beskjed når dere vil komme på barselbesøk:)

Nettside 2. feb, 2010

Wenche

Heisan!
Ja, nå har jeg vært her igjen og på tide og legge igjen en hilsen.Masse flotte bilder og kjempe spennende med valpekull i 2010.Følger veldig med på Comma vettu,hun var jo favoritten:) Lykke til fremover.

Nettside 1. des, 2009

Aashild

Gratulerer med BIM og NV på veteran damen:)
klem
Aashild og Børge

6. nov, 2009

Ingerid

Jeg rakk så vidt å bli litt kjent med Thinka, men hun gikk rett i hjerteroten. Jeg vil savne den flotte jenta, hun var e av de spesielle. Jeg føler med dere. Ta godt vare på alle de goe minnene.

Nettside 27. okt, 2009

Jessica Karlgren

heisann...må si du har en fin hjemeside med mange flotte bilder og hunder. jeg er en fan av rasen pumi og sitter å leker med tanken på å skaffe meg en selv. lurte da litt på hvor mye prisen egentlig ligger da det gjelder den rasen...vet nemlig ikke så mye om det. Ahh..de er jo sååå lekkre.

MVH
Jessica Karlgren

25. okt, 2009

Mallin og Alfa

Aila har en sånn dress. Vi fant fort ut at det var lettest å bruke pose på labbene.

Men jeg får nok bestille en i str. 1 til Alfa da :). Så får vi håpe hun vokser i den.

Nettside 25. okt, 2009

Mallin og Alfa

Hei jeg bare lurte på hvor dere har kjøpt vinterdressene. Jeg har funnet dem en plass, men tror den minste blir for stor.

Nettside 12. okt, 2009

Björn Olav Andersen

Angående mine "masete" hundemammaer. Jeg trenger alle "mammaene" mine. Jeg er vel kanskje av den litt glemsomme og utålmodige typen som trenger alle hunde-mammaene mine til å passe litt på meg. :-)

9. okt, 2009

Ingerid

Tja, kom til å tenke på:
Hvordan føles det Bjørn-Olav, kennel Fjellflokken, når jeg etter 25 år fortsatt maser med stell av pels og forsiktig mosjon i starten...
Ingerid, ikke oppdretter.

Nettside 8. okt, 2009

Pia og Cech

Vil bare fortelle alle som leser denne siden at det har vært helt fantastisk å få lov til å være valpekjøper hos Bissibingens. Jeg har ikke hatt hund på 20 år, og startet vel egentlig fra start igjen når jeg og min familie skaffet oss Cech. Som Iren og Ann vet har jeg fått "turboen" fra kullet, og vi har hatt masse spørsmål underveis. Uten all den hjelp og støtte jeg har fått over telefon, hjemmebesøk og besøk hos Iren og Ann, så vet jeg ikke helt hva jeg skulle gjort. Kurs er veldig bra, men det er uvurdelig kunnskap Bissivingens sitter på når det gjelder rasen, gemytt og hvordan faktisk en Pumi er og hvordan den oppfører seg.

Tusen takk Iren og Ann for at dere alltid stiller opp for oss uansett hva vi trenger hjelp og støtte til.

Nettside 7. okt, 2009

Emma Willblad

Hej!

Tack för länken till er nya sida! Den ska jag spara och länka till från min sida, hoppas allt är bra med er båda och alla hundar... många kramar Emma med flock!

Nettside 6. okt, 2009

Björn Olav Andersen

Hei.
Jeg vil takke Ann og Iren for all hjelp med min Pumi - Bissibingen D'laska BiAm. Den oppfölgningen dere har gitt meg og min pumi har bare värt fantastisk. Alltid tilgjengelig for råd og hjelp over telefon, og masse hjelp med stell og klipping.
De har også värt en stötte rent personlig, man blir i godt humör av å snakke med dere på telefonen, väre på besök, eller möte dere ved utstillingsringen. Min pumi har värt en sunn og trivelig hund. Den velger hvem hun liker, og der er hun fullstendig ubestikkelig. Men selv de fleste hun av en eller grunn velger å holde litt på avstand har hun klart å charmere. Mange, särlig her i Sverige, som har mött andre pumis er overrasket over hennes gode gemytt. Og jeg vet jo at fler av hennes sösken er betraktelig mer sosiale og "fremåt" enn henne. Nå som min datter har overtatt Pumi, så har jeg nöye poengtert for henne at hun må holde kontakt med Bissibingen - de råd og den hjelp hun kan få der er uvurdelig for en nybegynner av rasen.

Ann og Iren - Tusen takk for all hjelp og stötte i den tiden jeg har fått väre så heldig å få väre en del av "Bissibingen-familien"

Stor klem fra Björn Olav

Nettside 5. okt, 2009

Tonje Lorem

Jeg er førstegangs pumi-eier, men kjente noe til rasen fra før. Jeg trener hundesport aktivt og har store krav til valg av hund (og oppdretter). Jeg har ambisjoner om å nå langt innen agility med min hund og hun lover foreløpig veldig godt. Comma er forøvrig kullsøster av ellers nevnte Lydia og Deki.

Slik jeg har oppklevd det (og ble advart om i forkant av rasevalg), er det at pumien har endel utfordringer som man ikke i like stor grad finner ved andre hunder i samme størrelsesklasse. Bla er det et stort behov for riktig pelsstell første året om hunden skal klare å utvikle seg. Jeg har skjønt at den lysegrå pelsen er værst å holde i orden og har slitt fælt første året med å få til dette. Pelsen tover seg og blir til vaddmel uten korrekt ernæring og stell. Å da gjøre feil som å bade hunden før en grer ut den løse ulla, er noe en virkelig ønsker å unngå.

En annen utfordring er gemyttet. Pumien er en av de mest reserverte gjeterhundene (og ja, jeg har reservert gjeterhund fra før så jeg vet absolutt at dette ikke er overdrevet) så en innsats med skikkelig sosialisering og miljøtrening er alfa og omega for å få en sosial og trygg hund. dette kommer absolutt ikke av seg selv. En pumi må lære å håndteres av mennesker i mye større grad en mange andre raser.

Når dette er sagt. Jeg er svært fornøyd med min pumi OG valg av oppdretter. De har alltid vært tilgjengelig for råd og hjelp undervegs både når det gjelder pels og mentale utfordringer. De reiser land og strand rundt for å følge opp valpene og klipper dem gratis til og med. Hvor mange kan fortelle at deres oppdretter kjører 6 mil i et forferdelig regnevær bare for å se en av sine valper gå agility for første gang?

Stor takk til Ann og Iren for at dere er dem dere er og virkelig bryr dere om oppfølging av valpene dere selger og kombinasjonene dere velger til parring. Jeg har ingen skrupler med å anbefale dere til folk som ønsker seg en god pumi til å jobbe med som også i tillegg følger rasestandarden utseendemessig og kommer til å bestille valp fra dere neste gang jeg skal ha hund også.

4. okt, 2009

Anne Marie

Hei. Først: så rart at det ikke går an å svare på oppgitt e-postadresse til et innlegg.
Så vil jeg si til de som har lyst til å kjøpe Pumi. Bissibingen har oppdrettet min Deki. De er veldig opptatt av at min hund har det bra og at jeg ivaretar det ansvaret det er å ha henne. Det kan nok oppleves som at de er litt mamma(x2), he-he, men det er bare bra. Jeg har aldri hatt Pumi tidligere, og opplever hver dag at rasen er annerledes enn andre hunder jeg har erfaring med. Så takk for at dere har brydd dere med hvordan jeg og pumien min har det. Hvordan jeg steller og oppdrar. En Pumi kan nok få en del unoter dersom det ikke blir taklet med kløkt og råd fra en med erfaring. Å ta opp slike ting med den enkelte hundeeier betyr et ønske om at hundene skal ha det bra! Og så håper jeg at de omtalte hundeeierne også kan se det på denne måten. At det er godt ment :-)

4. okt, 2009

Bissibingens

Hei. Nå har vi prøvd å sende denne mailen til Kari Bjerkelad (innelegget under)flere ganger, men mailadressen stemmer tydeligvis ikke, for vi får den i retur hver gang. Vi legger derfor mailen ut på siden her som et innlegg. Kanskje andre ønsker å komme med en kommentar også...

Hei. Aller først; vi er også veldig opptatt av hundene våre. Dernest; en sak har alltid minst to sider hvor du kanskje bare har hørt den ene?
Uannsett, vi er kjempeglade for at Lydia har det godt hos Eva og Finn Roger. Det gledet oss stort å se at de har funnet en måte å få henne til å spise mer på. Du får tro som du vil, men vi var lykkelige over å treffe en Lydia i flott utvikling i Trondheim sist helg. Det sa vi til Eva og Finn Roger der og da - og det har vi også skrevet på hjemmesidene våre.

Alle står fritt til å kjøpe pumi hvor de vil. Det finnes for tiden tre oppdrettere av pumi i tillegg til oss i Norge, og mange i Sverige og Finland.

Vi har levert ut 21 valper til ulike valpekjøpere. Fra disse har vi fått stort sett positiv omtale for vårt engasjement og våre ønsker om oppfølging av valpene og rasen. Vi beklager at du har fått et annet inntrykk av oppdrettet vårt.
Vi er glade for at det finnes mennesker som bryr seg om at dyr har det godt, det er noe vi også brenner for. Så takk for innlegget ditt.

Mvh oss i Bissibingens

4. okt, 2009

Kari Bjerkelad

Heia dere!

Jeg har lenge tenkt og anskaffe meg Pumi, og driver for tiden med oppdrett av persere. Jeg er meget opptatt av at dyrene har det ekstremt bra, men jeg fikk et lite sjokk da jeg leste et innlegg av dere ang Lydia med dårlig føde og pelsstell. Da ble jeg meget skeptisk hvem jeg kjøper av. Jeg kjenner til disse menneskene og tror ikke det finnes bedre mennesker. Lydia lider ingen nød der, kan jeg love. Så hvorfor den dårlige kritikken fra dere? Hun har det så godt at jeg fikk nesten sjokk da jeg leste det. Lydia har det så godt med eierene at jeg lett hadde solgt mine kjære dyr dit. Tror jeg finner meg andre oppdrettere og kjøper av..........

Nettside 3. okt, 2009

Bikkjebeinet

Hei, ville bare tipse deg om et hundeforum, et forum for hunder i alle aldre.

Forumet er under stadig vekst, ble lansert 8.sept og vi er allerede 152 medlemmer:
5 kenneler, 1 hundeklipper, 1 hundeskole, 2 hundeklubber

Kunne dere tenke dere å representere Pumi på forumet?

Dersom dere bestemmer dere for dette, så er det fint om dere registrerer dere med kennelnavnet.
Dere vil da få en egen forum tråd som dere har ansvaret for.

Adressen er www.valpeforum.no ta en titt da vel :)

3. okt, 2009

Ingerid

Takk for en herlig helg. Vi storkoser oss når dere er her, og med alle hyggelige pumieiere. Nå får vi legge oss i selen og få til et skikkelig ungarertreff rundt 1. mai.

Nettside 17. sep, 2009

Tonje Jeppe&Comma

Lykke til på valpeshow med Carmen imorgen :) regner med at dere tar rent bord!

Nettside 13. sep, 2009

Mallin og Alfa

Hei gratla med Carl Anton. Det er veldig kjekt å høre at pumiene får fine plasseringer. Viss dere skal stille pumiene deres eller vet om andre pumier som skal stilles på vestlandet (stavangerområdet) så bare gi beskjed :). Hadde vært kjekt å hilst på flere pumier. Jeg håper at jeg får noen med meg slik at jeg kan være med på kur utstillingen neste år.

I dag har Maren stillt sin mellom schnauzer og hun fikk BIR. Alfa har fått sosial trening og så fikk hun seg en liten pumiklipp. Bilde etter klippen kan du se i bloggen.

På bildet leker Alfa flygende pumi på tur :)

11. sep, 2009

Ellen

Hei, har dere noen pumier til salgs for tiden? :)
EHR

Nettside 8. sep, 2009

Mallin og Alfa

Så fin hjemmesiden har blitt :-) og mange nydelige bilder :-)

Nettside 29. jul, 2009

Jacky og trønderpumiene

Hei kjære pumivenner!
Tusen takk for den trivelige hilsnen i gjesteboka vår!
Vi nyter sommeren for det meste hjemme, men til helga skal vi på utstilling i Svenstavik (Sverige) for å prøve lykke med Tarzan. Pia er selvsagt med, men skal ikke stilles.
Vi tar det også som en liten ferietur. Koselig!
Helt utrolig at dere også inviterer med oss, som ikke har pumi fra deres oppdrett, til sosial samling og klippekurs del 2. Setter stor pris på det!
I august skulle jeg egentlig ha fått besøk av min oppdretter Torild, så skulle vi dra på Hundefestivalen på Støren sammen, men så falt et kurs jeg har meldt meg på for lenge siden akkurat på den helga. Typisk!
Men det kommer da flere sjanser.
Vi har en liten "nyhet" til da, og det er at Marcus, Karianne og Teddy flytter til Røyken nå i august. De gleder seg masse til det, og håper å kunne besøke Torild og Bengt i Råde i nær framtid.
Neste uke skal Ivan, Pia og jeg bo i Trondheim hos mine foreldre. Mens Ivan er på RBK's fotballskole, har Pia og jeg daglig "date" med Unni og Duke. Da blir det mye lek og moro og en overdose med kos tenker jeg! Gleder oss til det!
Ja, ja, vi snakkes forhåpentligvis snart da!
I dag skal vi på "fjelltur" med ei venninne. Det blir helt sikkert trivelig.
Ha en fortsatt god sommer i Trøgstad!
klem fra Jacky og gjengen min

Nettside 17. jul, 2009

Wenche

Heisan! Gratulerer så mye med den nye stjernen hun ser kjemp fin ut, skal nok følge med henne fremover;) Ha en fortsatt god sommer, vi er for tiden i Gausdal:)

Nettside 16. jul, 2009

Tonje Jeppe&Comma

Gratulerer med den nyankommede Carmen. Blir ganske lys hun vel?
takk for CD med bilder og hyggelige dager i Fredrikstad. Nå er Comma påmeldt sitt første offesielle agilitystevne så vi grugleder oss og krysser fingre og tær :)

Fortsatt god sommer. Hilsen oss!

Nettside 14. jul, 2009

Pia

Hei!
Tusen takk for CD-er med flott bilder fra KUR 4 juli. Jeg "låner" noen og legger ut på Cech sin blogg hvis OK? Klem fra Pia

11. jul, 2009

Ingerid

Takk for herlige dager. Trilja ble jo vill da hun så alle pumiene i Fredrikstad, og hun er litt sur at hun ikke fikk leke med dem. Pumi er topp!

Nettside 10. jul, 2009

Pia og Cech

Hei Iren og Ann!
Tusen takk for sist i Fredrikstad, og det er kjempeflotte bilder dere har lagt ut Flotte hunder og flotte hundeelskende mennesker Sender dere en liten hilsen her fra Fjellet! Er på Gaustablikk og "koser" oss i regnværet Men, det hindrer ikke Cech og meg å gå lange turer hver dag i fjellet Cech storkoser seg i den flotte naturen.
Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin sommer.

Pia og Cech

Nettside 29. mai, 2009

Miracela

Heyza
I did not want to leave your nice website
without signing the guestbook.
it is a lovely page you have
Hug
Miracela

(¯`•´¯)
...`.•.,(¯`•´¯)
...(¯`•´¯).•´
....`•.,.•´
.......I.
.......I.
.......I.

Nettside 10. mai, 2009

Comma

Kjempehyggelig at dere kom for å se på meg og søskna mine på agilitykurset i helgen! Var stolt over å kunne vise meg frem for oppdretteren på banen så dere kan se hvor flink jeg har blitt :)

Nettside 7. apr, 2009

Comma

GOD PÅSKE!! Hyggelig om dere tok en tur på besøk hvis det passer :)

Nettside 13. mar, 2009

Tonje

Finner den ikke på sidene til fk-butikken, men det heter bare sauegjerde (50 meter med gjerdestolper).

Nettside 12. mar, 2009

Aashild

Heisan
Kjempeflott side!Er man ikke forelsket i pumi før man leser her blir du iallefall helt på knærne etter på:)Men nå sitter en pumi frøken her og river meg i håret så nå er det på tide å finne på noe sammen:))
Klem Aashild og Pia

Nettside 7. mar, 2009

Comma

Liten hilsen fra meg i Rælingen :) Koser meg skikkelig med både agilitytrening (jeg er visst veldig flink) og lekesloss med Jeppe.
Men kan dere ta sjefen min for dere? Hun både bader og grer meg!! Det kan da ikke være lov det??

Voff fra Comma

Nettside 14. feb, 2009

Pia med familie

Hei alle sammen!
Sender en solfylt hilsen fra Kanariøyene. Her er det strålende vær, varmt og deilig. Vi tenker masse på Cech - og savner han selvfølgelig veldig. Er han snill? Oppfører seg pent? Det håper og tro vi at han er :) Tusen takk til der begge for at dere tar vare på han for oss mens vi er på ferie:) Mange klemmer fra alle oss til to og firbente hjemme i Norge:)

Nettside 10. feb, 2009

Bente og Nurket ;-)

Gratulerer med nye hjemmesiden - og grattis til flotte valpisene! Vi trener på her i Askim, med noe vær- og føreforbehold. Håper å se dere utover våren. Hilsen Bente&nurket

8. feb, 2009

anne marie kollhus

Hei og takk for sist. det var moro å være på utstilling - og selvfølgelig morsomt med en hund som ble 2xBIR første gang hun deltok :-). Takk for innsatsen! Deki var tydelig preget av alt som hadde skjedd den uken, men nå er verden slik den skal være, det viser hun tydelig. Nå står vi på farten og skal ut og base i all snøen !

Nettside 4. feb, 2009

ANNETT

HEI PUMI-FOLKET
TAKK FOR EN HYGGELIG PRAT OM PUMI!
SPENNENDE RASE!
FLOTT HJEMMESIDE FORRESTEN..
HILSEN FRA
PERRO-ELSKER

Nettside 25. jan, 2009

Tonje

Comma takker for moralsk og praktisk støtte under valpeshowet igår :) Kjempehyggelig at dere tok turen i snøføyka :)

Nettside 12. jan, 2009

Cathrine

Hej Pumivänner.
Vad kul att ni har tittat in på min hemsida. Vilken fin hemsida och era Pumisar ser jättetrevliga ut. Min Nitzie "Amors avkomma" gjorde att min släkting Mike & Bente i Haugesund skaffade en Pumi. Pumisar har ju en tendens att föröka sig har jag märkt, det blir som ett pumivirus". Min första Pumi gjorde att jag fick upp intresset för många olika aktiviteter och hon verkligen älskar allt vi provar på. Hoppas på en fortsatt kontakt. Hälsningar från Boden/Norrbotten i Sverige.

22. des, 2008

Kari Anne Einarsen

Hei på dere.
Nå har jeg sittet og sett igjennom Pumi i snø og det blir til at jeg må opp med hånden å tørke en liten tåre. Det var en kjempe koselig reise å få være med på. Det var også en flott avveksling fra vaske kluten. Nå er det ikke lenge får julefreden skal senke seg og det skal bli godt. Jeg ønsker dere alle en riktig god jul. Klem fra oss på Haga. :-)

21. des, 2008

Siv

Hei på dere.

Så flotte vinterbilder. Virkelig stilige i de kondomdressene :-)
En riktig god jul og ett riktig godt nytt år ønsker jeg dere.

Juleklem fra Siv

Nettside 18. des, 2008

Tarzan, Pia & Jacky

Kjære alle dere i Bissibingens!
Grattis med kjempefin hjemmeside!
Tusen takk også for et godt pumi-år!!!
Mange julehilsner til dere alle fra Tarzan, Pia og Jacky med familie

Nettside 18. des, 2008

Tonje Jeppe&Comma

Herlige snøbilder. Carl Anton er jo like gal som Comma jo!!! Hihi :D
Ønsker dere God jul og godt nyttår!
Klemmer fra oss

Nettside 18. des, 2008

Wenche

Heisan!
Så fin ny hjemmeside dere har fått, billedboken var kjempe bra og jeg måtte se den to ganger. De er jo så nydelige disse pumiene. Håper vi treffes snart igjen, veldig lenge siden sist.
Ønsker dere en God Jul.
Klem fra Wenche

17. des, 2008

Emil og Petter

Hei igjen.
Nå har vi sett på boken Pumi i snø, og vi ble egentlig litt missunelige på dressene, og ikke minst på all den snøen. Her har det meste av snøen regnet bort igjen.
Hilsen Emil og Petter, og de andre to.

Nettside 17. des, 2008

Pia

Hei!
Grattis med ny flott side. Cech og hans familie ønsker dere alle en riktig God Jul. Vi sees på nyåret.
Hilsen Cech, Pia, Morten, Max og Cornelia

9. des, 2008

Emil og Petter

Hei på dere alle.
Gratulerer med ny hjemmeside, den var flott.
Stilig historiebok om "muttern" og søster, den syntes vi var kjempeflott.
Voff,voff fra Emil, Petter og de tobeinte.

Nettside 8. des, 2008

Merete A.H.

Grattis!! Godt jobba, fine bilder, fine hunder selvsagt! Særlig valpefreestylebilde (mrk. foto: Merete A.Huser ;o) Hilsen meg på rehab:o)

Nettside 18. nov, 2008

Iren i Bissibingens

Vi i kennel Bissibingens GRATULERER de flinke eierne av : Bissibingens D`Laska BiAm med BIR-valp i Orklahallen den, 8.11.-08 og Bissibingens Duke AmBi med BIM-valp. Bissibingens Design BiAm tok en serdeles flott 2.Beste tispe-valp. Tusen takk for at dere viser fram PUMI-valpene "våre" på en såååå flott måte !!! Vi er kjempestolte av både to og firbente !!!!
Klemmer og stolte VOFF fra alle oss i Bissibingens :-)

Nettside 1. nov, 2008

Iren i Bissibingens

Vi er SÅ stolte av Bissibingens Delight og hennes kullbror, D`Cech som var på sitt første valpeshow den 25.-26.10.-08. Delight (kallenavn Comma) ble 2xBIR og 4.BIG !!! D`Cech (kallenan Cech) ble BIM !!
Stolte er vi også av de flinke valpekjøperne våre som viste sine/våre valper på en super måte !!! Den 8.nov.-08 skal tre av de andre fra samme kull på SITT første valpeshow i Orklahallen. De heter Bissibingens, Duke, Design og D`Laska!! Gjett om vi er spente...!!!???

19. okt, 2008

malin

hei
Ett nytt hundeforum har åpnet. Vi trenger nye medlemmer med alle slags hunderaser og blandingsraser. Håper du tar en titt innom siden og registrerer deg, det er gjort på ett blunk, Og det er selvfølgelig helt gratis.

Mvh Malin
www.hundesnakk.moo.no

Nettside 17. okt, 2008

Anita

Hei hei igjen..

Var litt rask i den forrige meldingen..

Grattis så mye med ny hjemmeside. Morro med bildene av hundene, de er så søte.

Klem fra Anita :-)

Nettside 17. okt, 2008

Anita

Hei hei mamma :-)

Grattis med ny hjemmeside.

Nettside 17. okt, 2008

Iren fra Bissibingens

Helgen 25. - 26.10. -08 skal to valper fra Bissibingens stille på sitt første valpe-show i Letohallen. Det er Bissibingens D`Cech og Bissibingens Delight. Gjett om vi er spente !!???